Niki Terpstra en Sep Vanmarcke toppen de affiche in Ruddervoorde!

Niki Terpstra en Sep Vanmarcke toppen de affiche in Ruddervoorde!

Het is een moeilijke zoektocht geweest, door de Giro, de Hammer Series, Amgen Tour of California en ingelaste stages, maar Riddersport heeft toch een kwalitatief deelnemersveld kunnen verzamelen voor de 64ste Sint-Elooisprijs.

Sep Vanmarcke is een habitué in Ruddervoorde, en is er na zijn rollercoastervoorjaar graag weer bij op woensdag 22 mei. Astana, een van de ploegen van het seizoensbegin, vaardigt Laurens Devreese af, en ook Lotto-Soudal is vertegenwoordigd met revelatie Stan Dewulf, en Enzo Wouters. Daarnaast hebben ook Niki Terpstra en Adrien Petit, beide van Team Total Direct Energie, hun deelname bevestigd. Momenteel lopen nog onderhandelingen met andere Protourrenners.

Wanty-Gobert doet een gooi naar de overwinning met snelle jongen Timothy Dupont, die met een paar ereplaatsen in de Vierdaagse van Duinkerke, aan de start komt. Sport Vlaanderen-Baloise komt met zijn volledige ploeg naar Ruddervoorde, en ook de Waalse tegenhangers van Wallonie Bruxelles zullen er zijn.

Van Belgische zijde kijken we ook uit naar de nieuwe formatie Pauwels Sauzen-Bingoal, Corendon-Circus, Tarteletto-Isorex, Cibel, Lotto Soudal u23 en EFC-L&R-Vulsteke.

Ook buitenlandse ploegen komen graag naar Ruddervoorde. Uit Nederland Beat Cycling en Vlasman, en uit Ierland EvoPro Racing. En dan is er nog de gemengde Nederlands-Belgische ploeg Roompot-Charles, met Stijn Steels, in Puivelde enkel geklopt door de sterke Brits-Italiaan Alexander Richardson.

Kom al deze renners aanmoedigen, nu woensdag (22 mei)!

Recente nieuwsberichten


Blijf op de hoogte van de demarrages!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates over vzw riddersport, de Sint-Elooisprijs en Ruddervoorde koers!