Callant Verzekeringen

Op zoek naar gemoedsrust? Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar en financieel adviseur is Callant er voor jou. Efficiënt en onafhankelijk. Zo volgen wij jouw dossier verder op. Callant Verzekeringen & Financieel Advies gaat voor jou op zoek naar de juiste risicodekking bij de juiste maatschappij(en). Vandaag kunnen onze klanten over heel Vlaanderen terecht bij meer dan 120 medewerkers verspreid over vier kantoren. Callant licht jouw verzekeringsportefeuille gratis door en brengt advies uit over de juiste dekking tegen interessante premies. Wij denken kritisch met jou mee in functie van 360 graden gemoedsrust.  Ga voluit. Wij doen de rest!

Callant Verzekeringen & Financieel Advies
Kapellestraat 113 | 8020 Oostkamp
Tel. 0032 34 33 23 | Fax 0032 50 34 23 57

Tennisclub De Koddaert

Bij tennisclub De Koddaert ben je niet zomaar een speler. Tennis zit bij ons in het bloed en daarom willen we onze leden de beste service bieden. Onze gravelondergrond heeft de unieke eigenschap dat u na een regenbui tóch het veld op kan. In een regenrijk land als België is dat een opmerkelijke eigenschap. Net als traditionele gravelbanen vormt baksteen de basis. Het verschil zit in de samenstelling. Bovendien is het afwateringssysteem erg efficiënt en tegelijk heeft de gravel tijdens warme zomerdagen minder besproeiing nodig.

TC De Koddaert Outdoor
Schoolstraat 12 | 8820 Torhout | Tel. 0032 50 22 34 65
TC De Koddaert Indoor
Koolskampstraat 280 | 8850 Torhout | Tel. 0032 50 64 97 55

Land Rover en Jaguar Spegelaere

Spegelaere is uw specialist voor Range Rover en Jaguar. In onze nieuwe toonzaal kunt u kennismaken met alle nieuwe modellen van deze Britse kwaliteitswagen. Niet alleen kennismaken met hun fantastische look, maar aan den lijve ondervinden hoe soepel deze klassewagens rijden tijdens een proefrit. Na aankoop kunt u ook bij ons terecht voor alle onderhoud.

Land Rover Brugge Spegelaere
Legeweg 180 | 8200 Sint-Andries
Tel. 0032 50 32 33 50  | Fax 0032 50 32 33 51
Email: receptie@autobedrijf-spegelaere.be

Kroketco

Kroketco is sinds 1996 een vaste waarde binnen de sector van verse kroketten! Onze producten onderscheiden zich door het gebruik van vers geschilde aardappelen, verse garnalen en fijn geselecteerde kazen ! Ook voor alle overige grondstoffen kiezen wij steevast voor de beste kwaliteit! Of het nu aardappelkroketten, garnaalkroketten, kaaskroketten of kipkroketten zijn, groot of als aperitiefhapje:  U zal het verschil smaken.

Kroketco
Regina Wautersweg 2 | 8800 Roeselare
E-mail: info@kroketco.be

Schrijnwerken Vannieuwenhuyse

Veelzijdig timmerwerk en schrijnwerk is reeds 25 jaar ons vak. Wij werken met een team van ervaren vakmensen dat weet van aanpakken. U kan beroep doen op ons voor alles wat met binnen- en buitenschrijnwerk in aluminium, hout en PVC te maken heeft. Wij zijn actief in particuliere woningbouw, renovaties, appartementsgebouwen en bedrijven.

Wij hebben voor onze klanten een toonzaal ter beschikking waar u ons assortiment aan ramen en deuren te bekijken. Tal van materialen, kwaliteiten en kleuren kan u bij ons bekijken. Wij bieden u een antwoord op al uw vragen.

Vannieuwenhuyse Hans bvba
Ketelbuiserstraat 50 | 8810 Lichtervelde
Tel. 0032 51 72 55 50 | 00324 75 67 40 13 |Fax 051 72 97 52
Email: info@vannieuwenhuysehans.be

Coca-Cola

Coca-Cola is ruim 90 jaar actief in België en Luxemburg en investeert continu in een lokale productie,  distributie en verkoop. Naast drie Belgische productievestigingen in Gent, Antwerpen en Chaudfontaine, telt Coca-Cola European Partners in België en Luxemburg zes distributiecentra (in Gent, Antwerpen, Hasselt, Heppignies, Chaudfontaine en Howald (Lu)), een hoofdkantoor in Anderlecht en een technisch servicecenter voor koeltoestellen in Londerzeel. Eind 2016 werkten 2.179 medewerkers in België en Luxemburg bij Coca-Cola European Partners, verspreid over acht locaties.

In 2016 verkocht Coca-Cola in België 828 miljoen liter drankjes en dronken consumenten in België en Luxemburg 10,5 miljoen consumpties per dag. Goed voor gemiddeld één drankje uit ons breed portfolio – water, frisdrank, fruitsap, energiedrank, ijsthee, koffie – per Belg per dag. 70% van deze dranken wordt geproduceerd in onze Belgische productievestigingen.

www.coca-cola.com

Kwaremont

Haal de kopman in je naar boven en proef.

Kwaremont blond is net als de befaamde kuitenbijter uit de Vlaamse Ardennen, de Oude Kwaremont, karaktervol en pittig gekruid. Het is een volmout bier dat zorgt voor een flinke dosis vloeibare suikers na een stevige inspanning. Je beloning? Een uitgesproken dorstlessende afdronk … met een stijgingspercentage van 6,6%.

www.kwaremont.be