Callant Verzekeringen

Op zoek naar gemoedsrust? Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar en financieel adviseur is Callant er voor jou. Efficiënt en onafhankelijk. Zo volgen wij jouw dossier verder op. Callant Verzekeringen & Financieel Advies gaat voor jou op zoek naar de juiste risicodekking bij de juiste maatschappij(en). Vandaag kunnen onze klanten over heel Vlaanderen terecht bij meer dan 120 medewerkers verspreid over vier kantoren. Callant licht jouw verzekeringsportefeuille gratis door en brengt advies uit over de juiste dekking tegen interessante premies. Wij denken kritisch met jou mee in functie van 360 graden gemoedsrust.  Ga voluit. Wij doen de rest!

Callant Verzekeringen & Financieel Advies
Kapellestraat 113 | 8020 Oostkamp
Tel. 0032 34 33 23 | Fax 0032 50 34 23 57

Tennisclub De Koddaert

Bij tennisclub De Koddaert ben je niet zomaar een speler. Tennis zit bij ons in het bloed en daarom willen we onze leden de beste service bieden. Onze gravelondergrond heeft de unieke eigenschap dat u na een regenbui tóch het veld op kan. In een regenrijk land als België is dat een opmerkelijke eigenschap. Net als traditionele gravelbanen vormt baksteen de basis. Het verschil zit in de samenstelling. Bovendien is het afwateringssysteem erg efficiënt en tegelijk heeft de gravel tijdens warme zomerdagen minder besproeiing nodig.

TC De Koddaert Outdoor
Schoolstraat 12 | 8820 Torhout | Tel. 0032 50 22 34 65
TC De Koddaert Indoor
Koolskampstraat 280 | 8850 Torhout | Tel. 0032 50 64 97 55

Land Rover en Jaguar Spegelaere

Spegelaere is uw specialist voor Range Rover en Jaguar. In onze nieuwe toonzaal kunt u kennismaken met alle nieuwe modellen van deze Britse kwaliteitswagen. Niet alleen kennismaken met hun fantastische look, maar aan den lijve ondervinden hoe soepel deze klassewagens rijden tijdens een proefrit. Na aankoop kunt u ook bij ons terecht voor alle onderhoud.

Land Rover Brugge Spegelaere
Legeweg 180 | 8200 Sint-Andries
Tel. 0032 50 32 33 50  | Fax 0032 50 32 33 51
E-mail: receptie@autobedrijf-spegelaere.be

Kroketco

Kroketco is sinds 1996 een vaste waarde binnen de sector van verse kroketten! Onze producten onderscheiden zich door het gebruik van vers geschilde aardappelen, verse garnalen en fijn geselecteerde kazen ! Ook voor alle overige grondstoffen kiezen wij steevast voor de beste kwaliteit! Of het nu aardappelkroketten, garnaalkroketten, kaaskroketten of kipkroketten zijn, groot of als aperitiefhapje:  U zal het verschil smaken.

Kroketco
Regina Wautersweg 2 | 8800 Roeselare
E-mail: info@kroketco.be

Schrijnwerken Vannieuwenhuyse

Veelzijdig timmerwerk en schrijnwerk is reeds 25 jaar ons vak. Wij werken met een team van ervaren vakmensen dat weet van aanpakken. U kan beroep doen op ons voor alles wat met binnen- en buitenschrijnwerk in aluminium, hout en PVC te maken heeft. Wij zijn actief in particuliere woningbouw, renovaties, appartementsgebouwen en bedrijven.

Wij hebben voor onze klanten een toonzaal ter beschikking waar u ons assortiment aan ramen en deuren te bekijken. Tal van materialen, kwaliteiten en kleuren kan u bij ons bekijken. Wij bieden u een antwoord op al uw vragen.

Vannieuwenhuyse Hans bvba
Ketelbuiserstraat 50 | 8810 Lichtervelde
Tel. 0032 51 72 55 50 | 00324 75 67 40 13 |Fax 051 72 97 52
E-mail: info@vannieuwenhuysehans.be

Coca-Cola

Coca-Cola is ruim 90 jaar actief in België en Luxemburg en investeert continu in een lokale productie,  distributie en verkoop. Naast drie Belgische productievestigingen in Gent, Antwerpen en Chaudfontaine, telt Coca-Cola European Partners in België en Luxemburg zes distributiecentra (in Gent, Antwerpen, Hasselt, Heppignies, Chaudfontaine en Howald (Lu)), een hoofdkantoor in Anderlecht en een technisch servicecenter voor koeltoestellen in Londerzeel. Eind 2016 werkten 2.179 medewerkers in België en Luxemburg bij Coca-Cola European Partners, verspreid over acht locaties.

In 2016 verkocht Coca-Cola in België 828 miljoen liter drankjes en dronken consumenten in België en Luxemburg 10,5 miljoen consumpties per dag. Goed voor gemiddeld één drankje uit ons breed portfolio – water, frisdrank, fruitsap, energiedrank, ijsthee, koffie – per Belg per dag. 70% van deze dranken wordt geproduceerd in onze Belgische productievestigingen.

www.coca-cola.com

Studiebureau Verhaeghe & Partners

Studiebureau Verhaeghe & Partners is opgericht in 2008 en voortzetting van Studiebureau Verhaeghe bvba –  die sedert  1970 actief is in de sector van wegenisontwerp, landmeten en verkavelingen. De core-business loopt van rioleringsstudies over verkavelings-ontwerpen tot ontwerp van ganse terminals.  Sinds begin 2000 zijn we ook actief in de sector van de veiligheidscoördinatie, met recent de uitbreiding naar EPB. Wij begeleiden projecten voor zowel particuliere opdrachtgevers als openbare besturen (zoals gemeentebesturen en intercommunales).

Onze dienstverlening bestaat dus hoofdzakelijk uit: opmetingen, precisie meet- en uitzetwerk, wegenontwerp (plannen- en bestekopmaak), schattingen van vastgoed, gerechtelijke expertises, veiligheidscoördinatie en EPB.

Het bureel wordt geleid door Timothy Lootens, zaakvoerder (bouwkundig industrieel ingenieur). Verder zijn er nog een burgerlijk ingenieur, drie industriële ingenieurs, een landmeter, een stedenbouwkundige, een A2-bouwkundig tekenaar, een topograaf en een administratief bediende werkzaam.

Autobaan 5 | 8210 Loppem
Tel. 0032 50 84 20 30 | Fax 0032 50 84 20 32
E-mail: info@sbverhaeghe.be

Kwaremont

Haal de kopman in je naar boven en proef.

Kwaremont blond is net als de befaamde kuitenbijter uit de Vlaamse Ardennen, de Oude Kwaremont, karaktervol en pittig gekruid. Het is een volmout bier dat zorgt voor een flinke dosis vloeibare suikers na een stevige inspanning. Je beloning? Een uitgesproken dorstlessende afdronk … met een stijgingspercentage van 6,6%.

www.kwaremont.be

Dan Parket +

Dan Parket + heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen van houten vloeren in massieve planken met breedtes van 20 tot 40 cm en volle lengtes tot 10 m.  We kunnen een grote variëteit houtsoorten aanbieden en voeren projecten uit in zowel binnen- als buitenland.
In totaalconcepten realiseren wij de plaatsing en afwerking van trappen, wanden, muurbekledingen, convectorroosters, terrassen,scheepsparket (zwarte en grijze afwerking).

Roeselaarsestraat 503 | 8870 Izegem
Tel. 0032 475 86 86 20
E-mail: info@danparket.be

DC Infrarood

Therapeutische infraroodcabines: gezond én betaalbaar!

Een klassieke sauna kan deugd doen, maar is lang niet zo efficiënt als een infraroodcabine van Health Mate. De Temperatuur in een Health Mate infraroodcabine is comfortabel en het effect groter omdat de infraroodstralen direct op uw lichaam inwerken.Je verliest niet enkel de gifstoffen maar je verbrandt ook calorieën, je lichaam komt tot rust, je spieren ontspannen en al na één beurt voel je je herboren.

Om onze klanten te helpen bij hun keuze, kan je alle modellen van de Health Mate infraroodcabines terugvinden in onze showrooms. Je krijgt er deskundig advies over de gebruikte infraroodtechnologie, de opbouw en het onderhoud van de infraroodcabine. Kom gerust eens langs in Ruddervoorde, Diksmuide of Gentbrugge!

E-mail: info@dc-infrarood.be

Seguro by
Descheemaecker

Ons Seguro Team is mee met zijn tijd. Online is in deze tijden van verandering belangrijk, maar even belangrijk is dat u nog steeds beroep kan doen op een partner met een gezicht!  Wij staan klaar om u te dienen op tal van domeinen.

Particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor verzekeringen rond fiets, auto, woning, familie, reizen, invaliditeit, ongevallen, hospitalisatie, sparen, beleggen, pensioen en zo veel meer.  Ondernemingen staan we onder meer bij op het vlak van voertuigen, gebouwen, aansprakelijkheid, groepsverzekeringen, gewaarborgd inkomen, investeringskredieten, hypothecaire leningen, GDPR regelgeving,…

Vraag vrijblijvend advies of een offerte !

St-Elooisstraat 146 | 8020 Ruddervoorde
Tel. 0032 50 27 72 42 
E-mail: info@seguro.beMAN Trucks & Bus België

Onze missie : uw bedrijf verder doen groeien. Met het modelgamma van een full-range aanbieder dat reikt van de compacte 3-tonner tot de krachtige 250-tonner.We begrijpen uw bedrijf en weten wat er toe doet. Al onze reeksen werden voor heel specifieke taken ontwikkeld en zijn een klasse op zich. Wat ze allemaal gemeenschappelijk hebben: u schakelt bij de transportprestatie in een hogere versnelling en staat bij de kosten op de rem.

MAN Truck & Bus nv is de Belgische invoerder van bedrijfswagens, touringcars en bussen van de merken MAN en Neoplan.
MAN Truck & Bus nv verzorgt de invoer, verkoop, marketing en after sales. Daarnaast staat er een uitgebreid servicepalet ter beschikking van de klanten: onderhoudscontracten op maat, chauffeursopleidingen, 24u-service, wisselstukken, componenten en financieringsformules (leasing, renting op korte en lange termijn).
De invoerder werkt intensief samen met een dealernet samengesteld uit vijf eigen filialen en meer dan 25 zelfstandige verkoop- en servicepartners. Het klantenbestand bestaat uit nationale en internationale transportondernemingen, de bouwsector, overheidsorganisaties en eigen-rekeningklanten.

Noordlaan 1 | 8820 Torhout
Tel. 0032 50 23 07 70
E-mail: info@manwest-vlaanderen.beGervi

Met 6 winkels, een team van +/- 40 medewerkers en 30 jaar ervaring staat Gervi bekend als dé wellness specialist bij uitstek.

In onze zes sfeervolle toonzalen in Maasmechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Gistel en Antwerpen kunt u zich volop laten inspireren en adviseren door een team met medewerkers die weten waarover zij spreken. Bent u op zoek naar een sauna of infraroodcabine op maat van uw beschikbare ruimte? Gervi creëert een oplossing op maat. Onze ingenieur rekent alles tot op de millimeter voor u uit. Elk jaar staat Gervi op de eerste rij om de nieuwste wellness-innovaties op de Belgische markt te brengen. Denk maar aan de S1 uitschuifbare sauna of de Endless Pools zwemspa’s waarin u niet alleen kunt relaxen, maar ook zwemmen, lopen, wandelen en roeien. Zo kunnen we u altijd een vernieuwend en exclusief assortiment aanbieden. Alles wordt geplaatst door een vakkundig team en ook onze na-verkoop dienst garandeert een zorgeloos gebruik.

Oostendsebaan 24 | 8470 Gistel
Tel. 0032 59 51 03 92
E-mail: Patrick.tanghe@gervi.beSignz

Van ontwerp tot en met realisatie : bij ons kan u terecht voor alle toepassingen om uw bedrijf of merk in de kijker te plaatsen! 

Samen met onze ontwerpers kan u bespreken wat u voor ogen heeft. Een nieuw logo, belettering, gevel of interieurprint, een flyer of folder? Zij luisteren naar uw wensen en geven u raad waar nodig om tot een geslaagd resultaat te komen dat uw bedrijf of merk een sterk herkenbare uitstraling geeft. 

Laat u in onze toonzaal verrassen door de meest recente nieuwigheden op de markt. U kan vrijblijvend ook alle producten en materialen komen bekijken. We geven u graag advies en helpen met u meedenken wat de meest geschikte oplossing voor uw project is  : outdoor signage (gevelpubliciteit, vlaggen, totems, led schermen, windowstickers …), indoor signage (stickers, signalisatie, doeken, ..), digital signage, en zo veel meer !

Roeselaarseweg 30A  | 8820 Torhout
Tel. 0032 50 24 04 05
E-mail:  info@signz.be

De Jaegher Kristof BVBA

Uw partner voor alle grond- en asfaltwerken en zoveel meer!  

Containers, transport, riolering, fundering, regenputten, tuinen en terassen, opritten, parkings, .. we voeren het allemaal uit met evenveel passie en kwaliteit.  

Neem vrijblijvend contact op!

Keibergstraat 15 | 8480 Ichtegem
Tel. 0032 59 27 86 28

Gheysen Trucks

Door onze bijna 30-jarige ervaring en kennis in de aan-en verkoop van tweedehandse vrachtwagens zijn wij specialisten in ons vak. Wij leggen voornamelijk de nadruk op jonge, gebruikte vrachtwagens met kraan, kipper en containersystemen.

Gheysen Trucks beschikt over een voorraad van verschillende uiteenlopende voertuigen. Heeft u een speciale wens of bent u op zoek naar een vrachtwagen die wij niet op voorraad hebben, dan zijn wij graag uw vrachtwagenmakelaar. Met een uitgebreid netwerk van relaties gaan wij binnen Europa voor u naar het geschikte voertuig op zoek. Uiteindelijk leveren wij een gekeurd voertuig af dat meteen kan ingezet worden.

Brugsesteenweg 259 | 8830 Hooglede-Gits
Tel. 0032 51 24 28 34
E-mail: gheysen.trucks@skynet.be