Main Partner dm zwembaden Oostkamp

Waterpret voor iedereen!

dm-Zwembaden BVBA is al meer dan 25 jaar actief in de wereld van de zwembaden en bestaat al meer dan 3 generaties in de bouwsector. Van hieruit zijn we uitgegroeid tot een firma die uw zwembad aanlegt van graafwerken tot en met terrassen en sanitair, de volledige afwerking! Wij werken zonder onderaannemers en hebben voor al onze activiteiten geschoolde mensen in dienst. Verder beschikken we ook over een eigen shop waar we de producten benodigd voor onderhoud verkopen.

Waarom kiezen voor dm-zwembaden?

Dé Specialist

Geen geharrewar van verschillende aannemers! We hebben alle specialisaties in huis die nodig zijn om jouw project van A tot Z tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om grondwerken, installatietechnieken of afwerking, je krijgt steeds dezelfde ploeg over de vloer voor, tijdens en na de werken.

Eén projectleider

Wanneer we zeggen van A tot Z dan is het ook van A tot Z. DM-Zwembaden gelooft rotsvast in het principe dat jij , als klant slechts één contactpersoon , wil om je op je wenken te bedienen. Daarenboven willen we als zaakvoerders meehelpen bij jou tijdens de werken.

Dienst nà verkoop

Ook achteraf willen we de beste van de klas zijn als het om dienst na verkoop gaat. We zijn en blijven bereikbaar voor jou. Advies, tips of producten nodig voor het onderhoud van je zwembad? In onze winkel vindt je allerhande kwalitatieve producten en accessoires om lang te genieten van je investering.

Vragen?

Overtuigd of nog net niet? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, we luisteren graag!
Contacteer ons

Contactgegevens

Algemene bouwonderneming
Demeyer BVBA
Kwadeplasstraat 83
8020 Oostkamp

Tel: +32 50 82 59 13
Gsm: +32 479 41 55 10
Mail: kenny@dm-zwembaden.be