Main Partner Zakenkantoor Pauwels

Kantoor Pauwels op de Markt van Torhout is uw specialist voor verzekeringen op maat.

Plan van aanpak
Bij de keuze en opmaak van een gefundeerd verzekeringsdossier is een duidelijke structuur heilig. Daarom hanteren we bij Zakenkantoor Pauwels een overzichtelijk plan van aanpak. Zo weet u waar u aan toe bent en garanderen wij u een resultaat op maat.

We verkennen uw behoefte
Om u op maat te kunnen helpen, ontdekken we graag uw specifieke behoeften en wensen. We duiken mee in uw wereld en leggen de vinger aan de pols.

We analyseren de risico’s
Samen met één van onze experts voeren we een grondige risicoanalyse uit. Die analyse is cruciaal om u een verzekering voor te stellen die helemaal bij u en uw activiteiten past.

We vergelijken het aanbod van de markt
Als onafhankelijk makelaar speuren we voor u de markt af op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding. Ons BROCOM-label is uw garantie op zekerheid.

We doen een competitief voorstel
Intussen hebben we een goed zicht op de markt én op uw vraag. Het voorstel dat we op tafel leggen, sluit nadeloos aan bij uw behoeften. We bespreken samen de voorwaarden.

We maken uw polis klaar
We hebben alle voorwaarden en afspraken met u doorgenomen, zelfs de kleine lettertjes. We gieten alles in een duidelijke polis. U bent voortaan 100% gerust.

We volgen uw situatie goed op
Wie bij Zakenkantoor Pauwels verzekerd is, kan rekenen op een punctuele opvolging van zijn dossier. Bij vragen, twijfels of problemen staan wij voor u klaar.


Contactgegevens

Locatie: Markt 32 | 8820 Torhout
Tel. 0032 50 23 05 00
Fax 0032 50 23 05 05
E-mail: info@kantoorpauwels.be

www.kantoorpauwels.be