Cortitex

Onder de gepassioneerde leiding van Wendy Meuleman is Cortitex uitgegroeid tot dé speciaalzaak van gordijnen, overgordijnen, stores en zo veel meer om je interieur een extra uitstraling te geven !   We zijn sterk in maatwerk, komen gratis opmeten en maken alle gordijnen in eigen atelier. We zijn één en al oor om een antwoord te geven op al je vragen : kom dan ook gerust langs (ook op afspraak).  

Kortrijksestraat 482A | 8020 Ruddervoorde
Tel. 0032 50 20 11 16 | Gsm 0477 37 43 63
Website: http://www.cortitex.be

Transport Devooght-Verleye  

De transportfirma Devooght-Verleye werd opgestart door de huidige zaakvoerders Danielle en Nick  in 1990.   Elke dag wordt er gestreefd naar een optimale service voor de klant en dit met succes : het bedrijf heeft ondertussen 28 chauffeurs en 3 bedienden in vaste loondienst.  De hoofdactiviteit blijft het eigen tanktransport van voeding, chemische producten en veevoeders, ook van gevaarlijke  (ADR) producten, en dit in verschillende Europese landen.  Het wagenpark bevat ondermeer 28 trekkers,  35 tankwagens, 4 tankcontainer chassis en 1 Service Express wagen.

Schatting 48 | 8210 Zedelgem
Tel. 00 32 50 24 05 95 | Gsm: 00 32 497 522 173
E-mail: nick@dvtransport.be

Chapewerken Luc Vanbossel

Luc Vanbossel richtte zijn firma op in 1999 en heeft zelf zo’n 25 jaar ervaring in chapewerken. Ondertussen heeft hij 6 werknemers in dienst en werkt hij nog steeds actief mee bij elke opdracht. Uw vakman voor al uw bouwprojecten: nieuwbouw, renovatie, woning, fabrieksgebouw of kantoor, specialiteiten zijn plaatsing van chape , sneldrogende chape, thermische vloerisolatie en akoestische vloerisolatie. Chape is zeer belangrijk is voor uw gebouw, kiest dus voor een professionele plaatsing van vakman Luc Vanbossel. Wij zorgen voor een resultaat dat altijd perfect blijft.

Fabriekweg 65 | 8480 Eernegem
Gsm: 0032 477 50 86 64
E-mail: info@chapevanbossel.be

De Vos Construct

De Vos Construct BVBA is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de creatie van landbouwconstructies en industriële gebouwen.
Onze dienstverlening is uiterst volledig en omvat o.a. studie & ontwerp, de voorbereidende planning, alle nodige grondwerken, tot en met de eindafwerking. Tijdens de werken houden we nauw contact met de klant, teneinde snel, efficiënt en precies in te spelen op elke specifieke vraag.

De Vos Construct garandeert u de zekerste weg naar een passende huisvesting van uw activiteiten.

Stoomtuigstraat 26 | 8830 Gits
Tel. 0032 51 25 33 43 | Fax  +32 51 25 33 45
E-mail: info@devosconstruct.be

NV Autostrade

Autostrade nv is tanken, uw wagen proper maken en shoppen in Beernem, Loppem en Ruddervoorde.  We willen onze klanten kwaliteit en service bieden. Terwijl u tankt of uw auto wast kan je bij Autostrade nv komen shoppen. Wij bieden u dag- en weekbladen, spelen van de Nationale Loterij, wegenkaarten, GSM-kaarten, gekoelde dranken, rookwaren, dagelijks verse belegde broodjes, snoep, motor oliën, onderhoudsproducten voor de auto enz. En of u nu Super 95 & 98, Diesel, AdBlue, LPG, Gasoil Extra of petroleum zwavelvrij nodig heeft voor uw wagen, u bent bij ons aan het juiste adres!

Sijslostraat 80A | 8020 Ruddervoorde
Tel. +32 50 27 72 36 | Gsm: +32 471 34 43 04
E-mail: info@autostradenv.be

VANAC

VANAC jouw partner die je bijstaat met raad en daad doorheen het ganse bouwproces. Van bij het begin voor je dakconstructies, verder in het bouwproces voor je ramen en deuren tot het einde voor binnendeuren en trappen. Ook voor sectionale poorten, gevelbekleding, eiken bijgebouwen en algemene timmer & schrijnwerken ben je bij ons aan het juiste adres. Breng alvast een bezoek aan onze toonzaal en overtuig je van ons elegante en innovatieve kwaliteitsproducten, onder meer van onze ramen en deuren die in eigen atelier met de modernste frezen geproduceerd worden!

Akkerstraat 10A | 8020 Oostkamp
Gsm: +32 496 84 92 55
E-mail: vanac@skynet.be

Alvanbouw

Een nieuwbouw woning of een verbouwing, een belangrijke stap in uw leven!

Daarom is het belangrijk een betrouwbare partner te hebben die uw huis (ver)bouwt zoals het hoort,  zodat u jaren zonder problemen kunt genieten van uw woning. Samen met u (en in samenwerking met uw architect) realiseert Alvanbouw uw droomplannen in de verschillende segmenten van het bouwbedrijf: villa’s, woningen, appartementen, handelspanden, … in dit in de stijl die u wenst, of het nu modern, klassiek, pastorie, cottage of Spaanse stijl is!

De Leiteweg 6 | 8020 Ruddervoorde
Tel. +32 50 28 16 24 | Fax +32 50 28 16 25


Brasserie den Tijl

Zin in een hapje en een drankje? Ben je toe aan een heerlijk diner? Iets lekker drinken aan de bar? Relaxen in de lounge-ruimte? ‘Een terrasje doen’ op één van onze ruime terrassen? Het kan allemaal in brasserie den Tijl! 

Geniet in een sfeervolle ruimte van onze gastvrijheid. Deze nieuwe, maar tijdloze en inspirerende brasserie is de moeite waard om eens een bezoekje te brengen. In onze keuken staat een top team klaar om uw gerecht snel en verzorgd te bereiden. Ook in de zaal hebben wij vlot en behulpzaam personeel die ervoor zorgt dat u snel en vriendelijk bediend wordt. Daarnaast kun je in den Tijl ook terecht voor vers gebakken pannenkoeken, lekkere wafels, gebak en ijscoupes.
Tot binnenkort!

Kortrijksestraat 456 | 8020 Ruddervoorde
Tel. + 32 50 79 18 32
E-mail: dentijl@telenet.be


Quartier

Quartier is een installatiebedrijf gespecialiseerd in kwalitatieve technische installatie.  Een gerenommeerd bedrijf dat alle expertise in huis heeft voor verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair

Verwarming is op vandaag niet weg te denken uit uw woning of appartement. Ook bij Quartier helpen we hieraan mee te denken en te zorgen voor een energetische oplossing die het nodige comfort biedt. Ventilatie is noodzakelijk om een gezond binnenklimaat te creëren en vocht uit de woning af te drijven. Sanitair voorziet de mens in hun basisbehoeftes qua hygiëne. Waar dit vroeger zeer gericht was op de basisbehoeftes, zijn daarnaast luxe en comfort meer beklemtoond  op vandaag, zonder het energetische uit het oog te verliezen.

Waterven 15 | 8501 Heule
Tel. +32 56 21 52 77 | Fax +32 56 22 43 62
E-mail: info@quartier.be


NISUS & De Krokus

Sportcentrum NISUS: “Een gezonde geest in een gezond lichaam”

Verschillende toestellen en lessen brengen u een grote variatie aan sportmogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor:  Fitness – body coach – Pilates-BBB – BBB – Piloxing  – Zumba –  Fitmix-step – Fatburner – Step Dans – Super shape – Kickgym – Indoor Cycling. Bovendien brengen 36 cardiotoestellen je terug in topvorm. Ideaal voor je verbranding en uithouding.

De Krokus: Wij beschikken ook over een bijkomende locatie te Ruddervoorde in Sportcentrum Nisus waar wij over een ruimte beschikt met behandeltafel. Daar kunnen we volwassen patiënten behandelen die ondermeer nood hebben aan manuele therapie, orthopedische revalidatie, cardiale revalidatie en sportkiné. Deze fitness ruimte is de perfecte plaats waar we sinds kort onze patiënten met plezier verwelkomen!

Zedelgemsestraat 3 | 8020 Ruddervoorde
Tel. +32 50 27 77 29
E-mail: info@sportcentrum-nisus.be